Verkooppunten van de
Makkelijke moestuin

Veel van onze spullen - zoals boeken, zaadjes en zelfs pallets met zakken mix of complete moestuinbakken - kan je in de shop kopen. Voor een paar zakken Makkelijke Moestuinmix of compost kan je beter naar een MM-verkooppunt bij je in de buurt gaan. Je vindt ze op deze kaart.

Zoek op postcode, product of klik op de bordjes voor de adresgegevens.

Veel MM-verkooppunten zijn gewoon bij enthousiaste mensen thuis die de MM een warm hart toedragen. Kijk dus even goed of je ze eerst moet mailen of bellen, en hoe je kan afrekenen.

Let op: Sommige bordjes staan dicht op elkaar: klik een paar keer op het plusje rechts onderaan de kaart om die wat uit te vergroten. 

Wat is waar te koop?

Waar is wat te koop?

Op de meeste adressen is MM-mix te koop. Soms hebben ze ook vermiculiet, compost, boeken, zaadjes en soms zelfs bakken.

Ben je op zoek naar een bepaald product? Klik dan op "zoek een product" en vink aan wat je zoekt. Je ziet dan meteen welke verkooppunten dat in huis hebben.

Wat betekenen de icoontjes?

De witte bordjes met het MM-plantje geven de MM-verkooppunten aan.

De meeste zijn bij enthousiaste mensen thuis die de MM een warm hart toedragen. Kijk dus goed bij de gegevens of je ze eerst moet bellen, en hoe je kan afrekenen.

De bordjes met een autootje zijn van mensen die de zakken ook bij je willen bezorgen - soms tegen een kleine vergoeding.

Een sterretje bij een bordje wil zeggen dat deze mensen al een poosje verkooppunt zijn en veel informatie kunnen geven over de Makkelijke Moestuin. Vaak hebben ze ook een prachtige tuin waar je een kijkje mag nemen om inspiratie op te doen.

Bij een adres met een moestuinbakje kan je onze enige echte Makkelijke Moestuinbakken bestellen en afhalen. De voorraad is meestal erg beperkt. 

De kasjes zijn filialen van Intratuin. Vanaf begin maart hebben alle filialen weer voorraad.

Wat zijn de prijzen?

De verkoopprijzen zijn als volgt:

Makkelijke Moestuin Mix (45 liter): € 10,-
Agra-vermiculiet M3 (100 liter) : € 25,-.
MM-voorzaaivermiculiet (6 liter): € 6,-
De MM-natuurcompost (40 liter): € 7,50
De MM-Supercompost (20 liter): € 4,50

De prijzen van de andere artikelen vind je in de shop.

Over de moestuinbakken:

Er zijn een paar verkooppunten die ook onze bakken verkopen. Dat doen ze meestal op bestelling; je zal dus eerst contact met ze moeten opnemen met het verkooppunt.

Omdat zij de pallet-verzendkosten ook moeten betalen, zullen ze daar een kleine vergoeding per bak voor in rekening brengen. Meestal zo'n € 15,-.

Zelf op de kaart?

Het aantal adressen waar je de mix kan ophalen is redelijk beperkt. Dat is jammer omdat we de losse zakken mix of compost alleen per pallet kunnen verzenden.

Sommige verkooppunten willen bezorgen. Je herkent ze aan het autootje bij hun bordje.

Als je met een aantal mensen tegelijk kan bestellen kunnen we ook volle pallets met MM-mix en/of compost jouw kant opsturen. De prijs per zak ligt dan lager. Hou je dan toch nog wat over, dan kunnen we je tijdelijk ook op de kaart zetten.

Wie weet bevalt je dat zo goed dat je zelf ook verkooppunt van de Makkelijke Moestuin wilt worden :)!