Verkooppunten van de
Makkelijke moestuin

Veel van onze spullen - zoals boeken, zaadjes en zelfs pallets met zakken mix of complete moestuinbakken - kan je in de shop kopen. Voor een paar zakken Makkelijke Moestuinmix of compost kan je beter naar een MM-verkooppunt bij je in de buurt gaan. Je vindt ze op deze kaart.

Zoek op postcode, product of klik op de bordjes voor de adresgegevens.

Veel MM-verkooppunten zijn gewoon bij enthousiaste mensen thuis die de MM een warm hart toedragen. Kijk dus even goed of je ze eerst moet mailen of bellen, en hoe je kan afrekenen.

Let op: Sommige bordjes staan dicht op elkaar: klik een paar keer op het plusje rechts onderaan de kaart om hem wat uit te vergroten. 

Wat is waar te koop?

Waar is wat te koop?

Op de meeste adressen is MM-mix te koop maar op sommige verkoopt men ook vermiculiet, compost, boeken, zaadjes en soms zelfs bakken.

Ben je op zoek naar een bepaald product? Klik dan op "zoek een product" en geef aan wat je zoekt. Je ziet dan meteen welke verkooppunten dat in huis hebben.

Wat betekenen de icoontjes?

De witte bordjes met het MM-plantje geven de MM-verkooppunten aan.

De meeste zijn gewoon bij enthousiaste mensen thuis die de MM een warm hart toedragen. Kijk dus goed bij de gegevens of je ze eerst moet bellen, en hoe je kan afrekenen.

Bij sommige bordjes staat een autootje. Die mensen willen de zakken - soms tegen een kleine vergoeding - ook wel bezorgen.

Een sterretje bij een bordje betekent dat deze mensen al een poosje vast verkooppunt zijn en dus meestal veel informatie kunnen geven over de Makkelijke Moestuin. Vaak hebben ze ook een prachtige tuin waar je een kijkje mag nemen om inspiratie op te doen.

Bij een adres met een moestuinbakje kan je onze enige echte Makkelijke Moestuinbakken bestellen en afhalen. De voorraad is meestal erg beperkt. 

De 'kasjes' zijn filialen van Intratuin. Vanaf begin maart hebben alle filialen weer voorraad.

Wat zijn de prijzen?

De verkoopprijzen zijn als volgt:

Een zak Makkelijke Moestuin Mix van ong. 45 liter kost € 10,-.
Een zak Agra-vermiculiet M3 van 100 liter kost € 25,-.
Een zakje MM-voorzaaivermiculiet van 6 liter kost € 6,-
De MM-natuurcompost kost € 7,50 voor een zak met 40 liter.

De prijzen van de andere artikelen vind je in de shop.

Over de moestuinbakken:

Er zijn een paar verkooppunten die ook onze bakken verkopen. Dat doen ze meestal op bestelling; je zal dus eerst contact met ze moeten opnemen met het verkooppunt.

Omdat zij de pallet-verzendkosten ook moeten betalen, zullen ze daar een kleine vergoeding per bak voor in rekening brengen. Meestal zo'n € 15,-.

Zelf op de kaart?

Het aantal adressen waar je de mix kan ophalen is nog redelijk beperkt. Dat is jammer omdat we de losse zakken mix of vermiculiet echt niet kunnen verzenden. We hebben het geprobeerd maar de zakken zijn moeilijk groot en/of zwaar en de verzendkosten zouden torenhoog worden!

Sommige verkooppunten willen dan ook wel bezorgen. Je herkent ze aan het autootje bij hun bordje.

Als je met een aantal mensen tegelijk kan bestellen kunnen we wel een pallet met 51 zakken MM-mix jouw kant opsturen. Omdat de prijs per zak dan lager ligt ben je veel voordeliger uit. Als je dan toch nog wat overhoudt kunnen we je tijdelijk ook op de kaart zetten.

Wie weet bevalt je dat zo goed dat je zelf ook verkooppunt van de Makkelijke Moestuin wilt worden :)!