seizoen

Een muts voor je moestuinbak

Ken je ‘m al - de moestuinmuts? Die verlengt het seizoen: eerder beginnen en langer doorgaan. Door de elastieken band zet je ‘m makkelijk op en af.
Lees verder


Van herfst naar winter in de kas

MM-er Lidion heeft dit jaar voor het eerst een kas en kan daardoor extra lang doorgaan met oogsten. Van de zomer naar de herfst en nu op naar de winter.
Lees verder


inspiratie

show je MM

Een moestuin: even ontspannend als yoga?

Anita is zó enthousiast dat ze heet liefst haar hele tuin zou omtoveren in één grote Makkelijke Moestuin 😄. Lees het interview:
Lees verder


seizoen

toepassingen

Mijn Makkelijke Moestuin winterbak

Een koude bak of winterbak gebruik je om zelfs in de winter ❄️ nog groen te oogsten. Maak 'm zelf: met een Makkelijke Moestuinbak.
Lees verder


kas

show je MM

Kan kweken in de kas ook makkelijk?

Lidion vond een superleuk boek over kweken in een kas maar schrok toen ze las dat zo'n kas je wel 10-15 uur per week kost. Dat moet toch anders kunnen?
Lees verder


seizoen

groentes

Groentes die tegen kou kunnen

Welke groentes moet je in oogsten vóór de eerste nachtvorst, en welke kunnen daar heel goed tegen? Een oktoberrondje door de tuin.
Lees verder


kas

show je MM

Moestuinieren moet toch makkelijker kunnen?

Lidion wilde altijd al een moestuin aanleggen. Maar toen het eindelijk zo ver was viel dat toch wel tegen. Dat moest toch makkelijker kunnen?
Lees verder


seizoen

Begin september: stoppen met zaaien of doorgaan?

De moestuin in september. Over véél oogsten, nieuwe energie, tomaten toppen, klimcourgettes, en wat je nu nog kan zaaien.
Lees verder