Blog

inspiratie

kinderen

show je MM

Mini moestuin naast het terras

Vandaag at onze dochter van 11 maanden haar eerste maaltijd uit onze Makkelijke-Moestuin. Ze kreeg 'm in de mini-moestuin zelf.
Lees verder


toepassingen

inspiratie

show je MM

(Moes)tuin bij Nieuwbouw huis

Wil je een moestuin in de tuin van je nieuwbouw huis? Een moestuin die mooi is, past bij je huis en tuin en die ook nog eens veel opbrengt? Floriske heeft er een gemaakt: prachtig!
Lees verder


toepassingen

inspiratie

show je MM

Een Makkelijke Moestuin van grindtegels

Mar maakte haar bakken voor de Makkelijke Moestuin van grindtegels. Nu eet ze uit haar eigen tuin en genieten haar oude buren mee.
Lees verder


technieken

MM-mix

Een echte Makkelijke Moestuin?

Wanneer heb je wél een makkelijke moestuin en wanneer niet? 10 punten die je moet vermijden als je een succesvolle moestuin wilt.
Lees verder


seizoen

Kan ik nu al zaaien?

Het is nog veel te vroeg en te koud. Oók voor binnen voorzaaien. Vaak heeft dat ook weinig nut.
Lees verder


groentes

recepten

Groene smoothies uit de moestuin

Het maken van groene smoothies is een prima manier om dagelijks een flinke portie bladgroentes binnen te krijgen. Je haalt de groentes uit je moestuin.
Lees verder


overig

SFG

Waarom begon jij een Makkelijke Moestuin?

Vertel eens, wat was voor jou het moment dat je dacht: die Makkelijke Moestuin is wel wat voor mij? Weet je dat dat voor iedereen anders is?
Lees verder


overig

Grootse plannen voor 2018

Wat gaat de Makkelijke Moestuin in 2018 allemaal doen? Veel! Er komt een super intuïtieve app aan die véél beter is dan de huidige. En nog veel meer:
Lees verder