seizoen

Alles over starten met een echte Makkelijke Moestuin

Nog even en het nieuwe seizoen gaat weer van start. Wat heb je nodig voor een echte Makkelijke Moestuin, waar haal je het vandaan en hoe plaats je een bak?
Lees verder

groentes

Alles over groentes in de Makkelijke Moestuin

In de aanloop naar het nieuwe seizoen gaat het deze week over groentes. Welke zijn super geschikt voor een moestuinbak en welke kan je beter vermijden?
Lees verder

groentes

Wat zaai jij in je Makkelijke Moestuin?

Zaai jij in je moestuin aparte en bijzondere soorten of ga je voor een grote oogst? Ofwel: welke groentes leveren veel op en welke bijna niets?
Lees verder

samen starten

Hoe plan je een Makkelijke Moestuin?

Wil je starten met een Makkelijke Moestuin? Vraag je dan eerst af wat je precies wilt en of dat wel bij jou kan. Tips voor het plannen van een nieuwe MM.
Lees verder

samen starten

Samen starten met het MM-seizoen 2020

Samen het nieuwe Makkelijke Moestuinseizoen 2020 starten, rond hetzelfde moment. Om elkaar te inspireren, aan te moedigen, en te helpen. Doe je (weer) mee?
Lees verder

inspiratie overig

Een Makkelijke Moestuin op Curaçao

Kan dat? Ik dacht altijd van niet. Niet met onze zaden en spullen. Maar Liliane doet het gewoon: een echte Makkelijke Moestuin op een Caribisch eiland.
Lees verder

seizoen

Half februari: kan ik nu al zaaien?

Zo vroeg in het voorjaar kan je nog niet veel zaaien: het is nog te vroeg en te koud. Oók voor binnen voorzaaien. Wat kan al wel?
Lees verder

samen starten

Ideeën voor jouw Makkelijke Moestuin

Wil jij aan het begin van het nieuwe moestuinseizoen ideeën voor het opzetten van je Makkelijke Moestuin? Dan is het tijd voor een flinke dosis inspiratie.
Lees verder

Moestuintips in je mailbox

Mail van Makkelijke Moestuin