seizoen

Wanneer beginnen met een moestuin?

Moet je persé aan het begin van het jaar starten met je moestuin? Nee, dat geldt niet voor een Makkelijke Moestuin. Daarmee beginnen kan het hele jaar door.
Lees verder

overig

De Makkelijke Moestuin gaat 20.000 mondkapjes doneren

Dat we dit kunnen doen komt omdat jij zo lekker met je Makkelijke Moestuin bezig bent en wij zelfs in deze moeilijke tijd nog steeds goed draaien. Dank!
Lees verder

MM-app

Jouw persoonlijke moestuincoach: de gratis Makkelijke Moestuin app

Zoek je een day-to-day moestuincoach met eindeloos geduld? De gratis Makkelijke Moestuin app helpt je bij elke stap, van zaadje tot oogst.
Lees verder

Voorzaaien op de vensterbank: snel, goed en makkelijk

Kweek je zelf je tomaten, dan zaai je je ze eind maart binnen voor. Wij doen het in speciale potjes met half vermiculiet en half Makkelijke Moestuinmix.
Lees verder

seizoen overig

Een moestuin starten op mini-formaat

Een moestuin starten op mini-formaat. Voor als je nog niet wilt - of kunt - beginnen met je moestuinbak maar nu al wel iets wilt doen.
Lees verder

seizoen technieken

Wat is voorzaaien, wanneer doe je dat, en heeft het zin?

Om een voorsprong te krijgen zaaien tuinders hun plantjes binnen voor en zetten ze als plantjes in hun moestuinbak. Dat lijkt logisch maar is het vaak niet.
Lees verder

seizoen

Alles over starten met een echte Makkelijke Moestuin

Nog even en het nieuwe seizoen gaat weer van start. Wat heb je nodig voor een echte Makkelijke Moestuin, waar haal je het vandaan en hoe plaats je een bak?
Lees verder

groentes

Alles over groentes in de Makkelijke Moestuin

In de aanloop naar het nieuwe seizoen gaat het deze week over groentes. Welke zijn super geschikt voor een moestuinbak en welke kan je beter vermijden?
Lees verder

Moestuintips in je mailbox

Mail van Makkelijke Moestuin