inspiratie

In no-time een moestuin starten? Met onze bakken kan het.

Van niets naar een eetbare oase in een paar maanden tijd? Met een moestuin in bakken is dat geen probleem. Als je maar de juiste spullen gebruikt.
Lees verder

overig

Planty: Mini Moestuin voor de hele wereld

Planty is de Makkelijke Moestuin maar dan op kleine schaal. Met een eigen site, een eigen app en geschikt voor het buitenland. Waarom? Dat lees je hier.
Lees verder

groentes

Nieuwe soorten groentes in de MM-app

Het afgelopen jaar testten we samen met veel MM-ers 5 nieuwe soorten zaadjes. Tijd voor de hamvraag: komen ze wel of niet in de app en het zadenpakket?
Lees verder

overig

Goed idee voor een moestuin project?

Heb jij een steengoed idee, of krijg je een school of instelling warm om met de Makkelijke Moestuin aan de gang te gaan? We helpen je graag!
Lees verder

recepten

De lekkerste pompoensoep: met appels uit de oven

Pompoenen uit de Makkelijke Moestuin? Maak er de lekkerste pompoensoep van: met appels, uien en knoflook en in de oven. Of maak één van de andere recepten.
Lees verder

inspiratie overig

Ervaringen van MM-mini gebruikers

Ja hoor, jullie zijn al net zo enthousiast over de Makkelijke Moestuin-mini's als wij. Bekijk de tips en reviews en lees wie 3 MM-mini's winnen.
Lees verder

seizoen

Nog zaaien in oktober?

Nog groentes zaaien in oktober? Na jaren van onvoorspelbaar weer en hogere temperaturen dan normaal, durf ik die gok wel te nemen.
Lees verder

Moestuintips in je mailbox

Mail van Makkelijke Moestuin