groentes

Nieuwe soorten groentes in de MM-app

Het afgelopen jaar testten we samen met veel MM-ers 5 nieuwe soorten zaadjes. Tijd voor de hamvraag: komen ze wel of niet in de app en het zadenpakket?
Lees verder

overig

Goed idee voor een moestuin project?

Heb jij een steengoed idee, of krijg je een school of instelling warm om met de Makkelijke Moestuin aan de gang te gaan? We helpen je graag!
Lees verder

overig
inspiratie

Ervaringen van MM-mini gebruikers

Ja hoor, jullie zijn al net zo enthousiast over de Makkelijke Moestuin-mini's als wij. Bekijk de tips en reviews en lees wie 3 MM-mini's winnen.
Lees verder

recepten

De lekkerste pompoensoep: met appels uit de oven

Pompoenen uit de Makkelijke Moestuin? Maak er de lekkerste pompoensoep van: met appels, uien en knoflook en in de oven. Of maak één van de andere recepten.
Lees verder

seizoen

Nog zaaien in oktober?

Nog groentes zaaien in oktober? Na jaren van onvoorspelbaar weer en hogere temperaturen dan normaal, durf ik die gok wel te nemen.
Lees verder

seizoen
groentes

Groentes die tegen kou kunnen

Welke groentes moet je in oogsten vóór de eerste nachtvorst, en welke kunnen daar heel goed tegen? Een oktoberrondje door de tuin.
Lees verder

kruiden

Kruiden kweken in potten of moestuinbak

Kruiden in de Makkelijke Moestuin? Jazeker, die doen het daar hartstikke goed. En zijn veel lekkerder dan de kasgeteelde kruiden uit de supermarkt.
Lees verder

overig

Een mini moestuin aanleggen met potten

De Makkelijke Moestuin maar dan nóg kleiner. Voor op een balkon, een klein terras, mee op de boot. Wat vind jij ervan? Geef je mening en win 3 MM-mini's.
Lees verder

Moestuintips in je mailbox

Mail van Makkelijke Moestuin