groentes

Wat zaai jij in je Makkelijke Moestuin?

Zaai jij in je moestuin aparte en bijzondere soorten of ga je voor een grote oogst? Ofwel: welke groentes leveren veel op en welke bijna niets?
Lees verder

samen starten

Samen starten met het MM-seizoen 2020

Samen het nieuwe Makkelijke Moestuinseizoen 2020 starten, rond hetzelfde moment. Om elkaar te inspireren, aan te moedigen, en te helpen. Doe je (weer) mee?
Lees verder

samen starten

Hoe plan je een Makkelijke Moestuin?

Wil je starten met een Makkelijke Moestuin? Vraag je dan eerst af wat je precies wilt en of dat wel bij jou kan. Tips voor het plannen van een nieuwe MM.
Lees verder

inspiratie overig

Een Makkelijke Moestuin op Curaçao

Kan dat? Ik dacht altijd van niet. Niet met onze zaden en spullen. Maar Liliane doet het gewoon: een echte Makkelijke Moestuin op een Caribisch eiland.
Lees verder

seizoen

Half februari: kan ik nu al zaaien?

Zo vroeg in het voorjaar kan je nog niet veel zaaien: het is nog te vroeg en te koud. Oók voor binnen voorzaaien. Wat kan al wel?
Lees verder

samen starten

Ideeën voor jouw Makkelijke Moestuin

Wil jij aan het begin van het nieuwe moestuinseizoen ideeën voor het opzetten van je Makkelijke Moestuin? Dan is het tijd voor een flinke dosis inspiratie.
Lees verder

inspiratie

In no-time een moestuin starten? Met onze bakken kan het.

Van niets naar een eetbare oase in een paar maanden tijd? Met een moestuin in bakken is dat geen probleem. Als je maar de juiste spullen gebruikt.
Lees verder

Moestuintips in je mailbox

Mail van Makkelijke Moestuin