groentes

Alles over groentes in de Makkelijke Moestuin

In de aanloop naar het nieuwe seizoen gaat het deze week over groentes. Welke zijn super geschikt voor een moestuinbak en welke kan je beter vermijden?
Lees verder

groentes

Wat zaai jij in je Makkelijke Moestuin?

Zaai jij in je moestuin aparte en bijzondere soorten of ga je voor een grote oogst? Ofwel: welke groentes leveren veel op en welke bijna niets?
Lees verder

groentes

Nieuwe soorten groentes in de MM-app

Het afgelopen jaar testten we samen met veel MM-ers 5 nieuwe soorten zaadjes. Tijd voor de hamvraag: komen ze wel of niet in de app en het zadenpakket?
Lees verder

seizoen groentes

Groentes die tegen kou kunnen

Welke groentes moet je in oogsten vóór de eerste nachtvorst, en welke kunnen daar heel goed tegen? Een oktoberrondje door de tuin.
Lees verder

seizoen groentes

Juli: tomaat, courgette en komkommer

In de Makkelijke Moestuin groeien de zomergroentes nu lekker hard. Tips voor je courgettes, tomaten en komkommers: voor extra veel oogst.
Lees verder

groentes

Aardappels telen in een pot

Groeien aardappels in een pot? Ja hoor, wel op mijn manier: véél makkelijker dan wat je altijd ziet en met een grotere opbrengst dan je zou denken.
Lees verder

overig groentes

De Makkelijke Moestuinzaden 2019

Hoera, ze zijn er: de nieuwe Makkelijke Moestuinzaden. Met nieuwe zakjes die je ook los kunt kopen en nog een paar veranderingen.
Lees verder

groentes recepten

Recepten met palmkool

Palmkool is super lekker. Vooral als je een goed recept hebt. Dat van de lekkerste palmkoolsoep - met witte bonen en wortel - vind je hier.
Lees verder

Moestuintips in je mailbox

Mail van Makkelijke Moestuin