overig

Een mini moestuin aanleggen met potten

De Makkelijke Moestuin maar dan nóg kleiner. Voor op een balkon, een klein terras, mee op de boot. Wat vind jij ervan? Geef je mening en win 3 MM-mini's.
Lees verder

overig

Een echt milieuvriendelijke moestuin?

Wil jij een duurzame moestuin die goed is voor het milieu? Neem dan een Makkelijke Moestuin. Ook het bedrijf zelf wordt steeds groener.
Lees verder

overig

technieken

Perfecte moestuin en perfecte planten?

In geen enkele Makkelijke Moestuin lukt altijd alles en is elke plant perfect. Ook niet in die van ons. Dat geeft ook helemaal niets.
Lees verder

overig

Hoe help je bijen?

Het gaat niet goed met onze bijen, hommels, insecten. Hoog tijd om de bijen een handje te helpen. Met een moestuin heb je dat zó gedaan. De eerste tips:
Lees verder

overig

Schrikdraad tegen slakken

Eindelijk iets dat écht werkt 😀 Dit nieuwste product van de Makkelijke Moestuin is voor iedereen die (te) veel slakken in zijn bak heeft.
Lees verder

overig

groentes

De Makkelijke Moestuinzaden 2019

Hoera, ze zijn er: de nieuwe Makkelijke Moestuinzaden. Met nieuwe zakjes die je ook los kunt kopen en nog een paar veranderingen.
Lees verder

overig

Op zoek naar nieuwe moestuinzaden

De zaden van de Makkelijke Moestuin: welke zijn perfect en welke kunnen beter? Met die vraag gingen we op bezoek bij ons zadenbedrijf.
Lees verder

overig

Groentes en kruiden voor bijen

Bijen zijn dol op een moestuin. Logisch, want bloeiende groentes en kruiden zijn heel aantrekkelijk voor ze en zitten boordevol stuifmeel en honing.
Lees verder

Moestuintips in je mailbox

Mail van Makkelijke Moestuin