overig

De Makkelijke Moestuin gaat 20.000 mondkapjes doneren

Dat we dit kunnen doen komt omdat jij zo lekker met je Makkelijke Moestuin bezig bent en wij zelfs in deze moeilijke tijd nog steeds goed draaien. Dank!
Lees verder

seizoen overig

Een moestuin starten op mini-formaat

Een moestuin starten op mini-formaat. Voor als je nog niet wilt - of kunt - beginnen met je moestuinbak maar nu al wel iets wilt doen.
Lees verder

inspiratie overig

Een Makkelijke Moestuin op Curaçao

Kan dat? Ik dacht altijd van niet. Niet met onze zaden en spullen. Maar Liliane doet het gewoon: een echte Makkelijke Moestuin op een Caribisch eiland.
Lees verder

overig

Planty: Mini Moestuin voor de hele wereld

Planty is de Makkelijke Moestuin maar dan op kleine schaal. Met een eigen site, een eigen app en geschikt voor het buitenland. Waarom? Dat lees je hier.
Lees verder

overig

Goed idee voor een moestuin project?

Heb jij een steengoed idee, of krijg je een school of instelling warm om met de Makkelijke Moestuin aan de gang te gaan? We helpen je graag!
Lees verder

inspiratie overig

Ervaringen van MM-mini gebruikers

Ja hoor, jullie zijn al net zo enthousiast over de Makkelijke Moestuin-mini's als wij. Bekijk de tips en reviews en lees wie 3 MM-mini's winnen.
Lees verder

overig

Een mini moestuin aanleggen met potten

De Makkelijke Moestuin maar dan nóg kleiner. Voor op een balkon, een klein terras, mee op de boot. Wat vind jij ervan? Geef je mening en win 3 MM-mini's.
Lees verder

overig

Een echt milieuvriendelijke moestuin?

Wil jij een duurzame moestuin die goed is voor het milieu? Neem dan een Makkelijke Moestuin. Ook het bedrijf zelf wordt steeds groener.
Lees verder

Moestuintips in je mailbox

Mail van Makkelijke Moestuin