Blog

recepten

Zelf pesto maken - met variaties

Zelf pesto maken moeilijk? Welnee. Met deze recepten is het super makkelijk. En lekker! Pesto's van basilicum, rucola, winterpostelein en palmkool:
Lees verder


recepten

groentes

Recepten met winterpostelein

Winterpostelein is heerlijk: lekker in salades, groene smoothies, stamppotjes en soep. Ik heb een aantal lekkere recepten voor je verzameld:
Lees verder


recepten

Recepten met (doorgeschoten) rucola

Bij rucola denk je al snel aan sla en wat blaadjes op een broodje kaas. Maar je kan er ook mee koken. Stamppotjes bijvoorbeeld. Met biet en zoete aardappel.
Lees verder


recepten

Recepten met radijs - én het blad

Met radijsjes kan je heel goed koken. En ook het blad kan je prima gebruiken. Wat dacht je bijvoorbeeld van stamppot radijs?
Lees verder


recepten

groentes

Groene smoothies uit de moestuin

Het maken van groene smoothies is een prima manier om dagelijks een flinke portie bladgroentes binnen te krijgen. Je haalt de groentes uit je moestuin.
Lees verder


recepten

De lekkerste pompoensoep: met appels uit de oven

Verreweg de lekkerste pompoensoep maak je in de oven: met appels, uien en knoflook. Super makkelijk recept en echt overheerlijk!
Lees verder


groentes

recepten

Cottage cheese met kruiden en radijs

Supersimpel en lekker lunchrecept: cottagecheese met kruiden, radijs en oost-indische kers. Heel gezond en ziet er ook nog eens supermooi uit!
Lees verder


recepten

Gooise dip met verse koriander uit de MM

Gooise dip. Voor alle mensen die geen idee hebben waar ze koriander voor moeten gebruiken. Heel makkelijk, heel lekker en heel trendy!
Lees verder


Moestuintips in je mailbox

Mail van Makkelijke Moestuin