recepten

Originele groentewraps met sla - koolhydraat arm

Bijzondere wraps met groentes: gemaakt met blad van groentes, plakjes vleeswaren en roomkaas. Gezonde borrelhapjes, prachtig om te zien en hartstikke lekker.
Lees verder

recepten

Eiermuffins met Nieuw-Zeelandse spinazie

Gezonde muffins: vol versgeplukte groentes uit je Makkelijke Moestuin. Snel te maken, leuk om te doen - ook met kinderen - en super lekker.
Lees verder

recepten

Risotto met snijbiet, peultjes en erwtjes

Een lekkere, snelle risotto met snijbiet. Voor dit recept gebruik je zowel het blad als de stengels van de snijbiet. Lekker met peultjes, erwtjes en wortel.
Lees verder

recepten

Slasoep Ras-el-Hanout en erwten/basilicum/munt-spread

Recept voor een pittig soepje van doorgeschoten sla. Eet het samen met een volkorenbroodje met een lekkere erwtenspread. Vers uit de Makkelijke Moestuin.
Lees verder

groentes recepten

Tortellini maaltijdsalade met pluksla en snijboon

Uit de Makkelijke Moestuin, via de keuken op tafel: heerlijke maaltijdsalade voor lunch en/of diner. Met pluksla, wintererwten, snijbonen en winterpostelein
Lees verder

recepten

Quiche met palmkool, worteltjes en peultjes

Deze quiche is zowel koud als net uit de oven erg lekker. Gemaakt met o.a. peultjes, wortel en ham. Zonder de ham ook geschikt voor vegetariërs.
Lees verder

recepten

Curry met peultjes, sugarsnaps en meiraap

Lekkere curry met peultjes, sugarsnaps en meiraapjes. In 2 variaties: met pulled oats voor de vegetariërs en vegans, en met kipdijfilet voor de vleeseters.
Lees verder

recepten

Quinoa salade met Nieuw-Zeelandse spinazie

Vegetarische quinoa salade met Nieuw-Zeelandse spinazie, sugarsnaps en wintererwten, een courgette-uien saus en cashew noten.
Lees verder

Moestuintips in je mailbox

Mail van Makkelijke Moestuin