recepten

De lekkerste pompoensoep: met appels uit de oven

Pompoenen uit de Makkelijke Moestuin? Maak er de lekkerste pompoensoep van: met appels, uien en knoflook en in de oven. Of maak één van de andere recepten.
Lees verder

groentes recepten

Recepten met palmkool

Palmkool is super lekker. Vooral als je een goed recept hebt. Dat van de lekkerste palmkoolsoep - met witte bonen en wortel - vind je hier.
Lees verder

recepten

Recepten met sperzieboontjes en snijbonen

Oogst je ook zoveel boontjes uit je Makkelijke Moestuinbak? Annemiek geeft je 3 verrassend makkelijke recepten.
Lees verder

recepten kruiden

Recepten met veel peterselie

Staat er ook zoveel peterselie in je moestuin? Da's mooi, want voor mijn courgette soep en tabouleh salade uit het Midden Oosten heb je véél nodig.
Lees verder

recepten

Recepten met peultjes of sugarsnaps

Oogst je ook zoveel peultjes en sugarsnaps uit je Makkelijke Moestuinbak? Annemiek geeft 4 super snelle en overheerlijke recepten.
Lees verder

recepten

Zelf pesto maken - met variaties

Zelf pesto maken moeilijk? Welnee. Met deze recepten is het super makkelijk. En lekker! Pesto's van basilicum, rucola, winterpostelein en palmkool:
Lees verder

recepten groentes

Recepten met winterpostelein

Winterpostelein is heerlijk: lekker in salades, groene smoothies, stamppotjes en soep. Ik heb een aantal lekkere recepten voor je verzameld:
Lees verder

recepten

Recepten met (doorgeschoten) rucola

Bij rucola denk je al snel aan sla en wat blaadjes op een broodje kaas. Maar je kan er ook mee koken. Stamppotjes bijvoorbeeld. Met biet en zoete aardappel.
Lees verder

Moestuintips in je mailbox

Mail van Makkelijke Moestuin