kinderen show je MM

De Makkelijke Moestuin van de Buiten Buddies

Vier jaar geleden begon de 6-jarige Sven samen met zijn zusje met de Makkelijke Moestuin. Nu vloggen ze erover: als de Buiten Buddies.
Lees verder

show je MM

Van herfst naar winter in de kas

MM-er Lidion heeft dit jaar voor het eerst een kas en kan daardoor extra lang doorgaan met oogsten. Van de zomer naar de herfst en nu op naar de winter.
Lees verder

inspiratie show je MM

Een moestuin: even ontspannend als yoga?

Anita is zó enthousiast dat ze heet liefst haar hele tuin zou omtoveren in één grote Makkelijke Moestuin 😄. Lees het interview:
Lees verder

kas show je MM

Kan kweken in de kas ook makkelijk?

Lidion vond een superleuk boek over kweken in een kas maar schrok toen ze las dat zo'n kas je wel 10-15 uur per week kost. Dat moet toch anders kunnen?
Lees verder

show je MM kas

Moestuinieren moet toch makkelijker kunnen?

Lidion wilde altijd al een moestuin aanleggen. Maar toen het eindelijk zo ver was viel dat toch wel tegen. Dat moest toch makkelijker kunnen?
Lees verder

toepassingen show je MM

Een moestuin als therapie?

Ken je de quote 'Moestuinieren - goedkoper dan therapie én je krijgt tomaten'? Liss maakte een moestuin op haar balkon en kwam zo van haar burn-out af.
Lees verder

show je MM toepassingen

Miriams Makkelijke Moestuin

Een moestuin terwijl je nul groene vingers hebt en al je planten altijd dood gaan? Mirjam doet het op haar Rotterdams balkon.
Lees verder

show je MM

De eerste moestuinbak van Birgit

Al volop oogsten uit de moestuinbak: de eerste aardbei en heel veel sla. Maar wat moet je met al dat groen? Gelukkig heeft Birgit hulpjes ;-)
Lees verder

Moestuintips in je mailbox

Mail van Makkelijke Moestuin