Contact

Jelle van de Makkelijke Moestuin

Hoi, ik ben Jelle

Ik run de Makkelijke Moestuin.

Samen met Saskia, Robbin, Arjen en Johan.

Als jij ons mailt, belt of appt, krijg je dus óf direct met mij te maken, óf met een van de anderen.

Sas weet alles over plantjes, Robbin over leveringen, Arjen en Johan over de app en programmeren, en ik … ehhh … ik weet een beetje van alles 😉.Vragen over de MM?

Je vindt al veel antwoorden op de site. In de Wiki bijvoorbeeld, op het blog of bij de FAQ.

Informatie over onze producten vind je in de shop. En we hebben een kaart waar je onze verkooppunten kan opzoeken.

Mocht jouw tip of vraag er niet bij staan, dan graag een mail. We werken er hard aan om de MM nóg beter te maken dan wat ie nu al is.

Bellen en mailen

Dit jaar is er nóg meer belangstelling dan vorige jaren. Daar zijn we super blij mee, maar soms kunnen we niet alle mails, telefoontjes en apps direct beantwoorden. Ik hoop dat je daar begrip voor hebt. Bovendien merken we dat er door het Corona-virus nóg meer vragen binnenkomen. We doen wat we kunnen.

Ik hoop dan ook dat je me wilt helpen met het volgende:

Als jij een vraag hebt over je tuin, plantjes, of hoe je iets moet doen, ga dan naar onze coMMunity en stel je vraag daar. Daar zijn veel superleuke MM-ers die je graag willen helpen.

Extra info ivm Corona

Wat een uitdagende tijd is dit! We wensen dan ook iedereen die op een op andere manier getroffen wordt door het Corona virus heel veel sterkte.

Ook voor ons heeft het gevolgen waar we weinig aan kunnen doen.

Voorraad: tenzij iets op uitverkocht staat, hebben we voldoende voorraad en kunnen we gewoon leveren.

Levertijd: de verzendhuizen en vervoersbedrijven doen hun uiterste best, maar het kan zijn dat er hier en daar vertraging is. Vanwege tekorten aan personeel, of maatregelen vanuit de regering. Bij leveringen waarvoor je thuis moet zijn krijg je waar mogelijk meteen bericht.

Leveringen België: vanwege de lock-down van België kan het zijn dat we de leveringen met vrachtvervoer moeten cancelen. Op dit moment wachten we op bericht van het vervoersbedrijf.

Klantensupport: momenteel zitten we sowieso al in de drukste tijd van het jaar. Daarom kan het zijn dat we wat minder snel reageren op telefoontje en mails. Wil je daarom je vragen over andere zaken dan je bestellingen zoveel mogelijk beperken?

Heb je een vraag over je levering?

Bellen kan elke werkdag tussen 09:00 en 16:00. Spreek een bericht in als je er niet doorkomt, en vertel daarin duidelijk waar het over gaat en wat je vraag is, dan belt Robbin je z.s.m. terug.

Of stuur een mail en stel bij het onderwerp alvast je vraag. In de mail graag je ordernummer en contactgegevens, dat scheelt heen en weer gemail.

Wanneer krijg je antwoord?

Zo snel mogelijk. We bekijken de mail en berichten elke dag op meerdere momenten. Dat gezegd: we doen wat we kunnen en ik vind het mega jammer dat ik vaak geen tijd heb om gewoon effe te kletsen.

Alvast mega bedankt voor je begrip!

Mailen kan met dit formulier:

Bedrijfsgegevens:
Makkelijke Moestuin B.V.
De Streekweg 24
9956 PS Den Andel
Telefoon: 06-24420549

K.v.K. 75260069
BTW nr. NL860212294B01

Moestuintips in je mailbox

Mail van Makkelijke Moestuin