Makkelijke Moestuin zaden

Waarom is een Makkelijke Moestuin zo succesvol? Dat komt voor een groot deel door de groentes en kruiden die we erin zetten.moestuin paradijs

Speciaal voor moestuinbakken

Makkelijke Moestuinzaden zijn zorgvuldig uitgezocht en voldoen stuk voor stuk aan al onze eisen. Allemaal erg lekker, makkelijk te telen, en met een snelle groei.

Bovendien zijn het soorten die veel oogst geven op weinig ruimte. Super efficiënt!

Makkelijke Moestuin Groentes

Groentes met superpowers

Veel van onze groentes lijken doodnormaal maar zijn toch heel bijzonder. Zo groeit onze courgette omhoog aan een klimrek en worden de radijzen mega groot.

Palmkool gebruikt maar één vak van 30x30 cm. Da’s een heel verschil met zijn broertje boerenkool: die beslaat al snel een vierkante meter.

Van onze doperwten oogst je ’s winters de scheuten, de Nieuwzeelandse spinazie groeit hartje zomer, en van de winterpostelein oogst je het hele jaar.

verse oogst

Plukgroentes

Ik pluk liever blaadjes van een aantal verschillende planten, dan dat ik in een keer 20 dezelfde kroppen sla moet oogsten. En omdat de planten gewoon doorgroeien oogst ik er meer en langer van.

Hoe eerder je begint met plukken, hoe langer je daarmee kan doorgaan. Dat gaat niet alleen op voor sla, maar ook voor peultjes, boontjes, courgettes en tomaten.

prachtige moestuin

Variatie van spijs doet eten

Makkelijke Moestuinbakken zet je vol met verschillende groentes.

Daardoor oogst je enorm gevarieerd, maar ga je ook nog eens op natuurlijke wijze ziektes en plagen tegen. Want al die planten werken samen.

Ook de bloemen helpen mee: de zonnebloem trekt bijen en hommels aan, Oost-Indische kers lokt rupsen weg, en goudsbloemen weren vervelende aaltjes.

Makkelijke Moestuin zaden

Deze soorten lukken altijd

Onze 30 verschillende soorten groente-, kruiden- en bloemenzaden zijn 100% afgestemd op het Makkelijke Moestuin systeem en staan helemaal uitgewerkt in de gratis app.

Groene vingers of ervaring is dus niet nodig, want met hulp van de app kán jouw moestuin niet fout gaan.

Zadenpakketjes

30 soorten: meer dan genoeg

Dus, start je een Makkelijke Moestuin, hou het eerst bij deze soorten, daarmee heb je al méér dan genoeg.

Heb je eenmaal een seizoen achter de rug dan kan je altijd nog experimenten met andere groentesoorten. Maar op wat kruidenplantjes na, verbouw ik zelf nog steeds deze 30.

Bij een Makkelijke Moestuinbak of klimrek zitten al zaden. Losse pakketjes koop je in de shop. Start jouw Makkelijke Moestuin

Moestuintips in je mailbox

Mail van Makkelijke Moestuin